Aktuality

Zveřejněno 23. 1. 2023

Hlášení místního rozhlasu 23.1.2023

Proběhne: 23. 01. 2023

Zelenina Juvita Uherský Brod bude v úterý 24.ledna od 13:00 do 13:20  hodin prodávat: brambory z Vysočiny, cibuli, česnek, jablka, pomeranče, mandarinky a další ovoce a zeleninu. Dále nabízí žampiony, hlívu ústřičnou, med a olejové svíčky.    

Drůbežárna Prace bude v pátek 27.ledna  v 15:15 hodin prodávat: kuřice a kohouty různých barev za 240 Kč, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky za 15 Kč/ks.      

Papouščí zoo v Bošovicích přijme do pracovního poměru: ošetřovatele papoušků, pracovníka do nové dětské zoo, ženu na úklid zoo a výpomoc do občerstvení. Možno jen na občasnou výpomoc, popř. na zkrácený pracovní úvazek. Po zapracování i na trvalý pracovní poměr. Zájemci se mohou hlásit na tel. 777 169 005 nebo osobně v zoo.    

Pan Libor Svoboda bude v letošním roce pro místní občany pořádat jazykový kurz Angličtiny a Španělštiny speciální efektivní zrychlenou metodou ANEB začněte nový rok s angličtinou a španělštinou a naučte se za pár týdnů to, co se vám nepodařilo za několik let ve škole. Kurz je vhodný  pro začátečníky a věčné začátečníky všech věkových kategorií. Bližší informace získáte na mailu info@liborsvoboda.cz. 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD