Aktuality

Zveřejněno 24. 7. 2023

Hlášení místního rozhlasu 24.7.2023

Proběhne: 24. 07. 2023

Společnost VIMPEX GROUP s.r.o. se sídlem v Bošovicích hledá do svého týmu samostatného seřizovače a inspektora kvality. Více na stránkách obce nebo přímo ve společnosti. Životopis můžete zasílat na email vimpex@vimpex.cz.    

Obecní úřad informuje občany, že od měsíce srpna je možné pravidelně získat potravinové balíčky. Výdejna bude ve Slavkově u Brna a je určena pro občany, kteří se ocitli v hmotné nouzi. Více informací naleznete na obecních stránkách nebo OÚ, kde se také můžete nahlásit k odběru potravinových balíčků.    

MUDr. Karbula oznamuje, že  do 11.srpna neordinuje. Sestra je přítomna. V akutních případech a po tel. domluvě zastupuje MUDr. Svobodová v Křenovicích.  

Obecní úřad Otnice oznamuje, že do  28.července je matrika uzavřena.  

Zelenina Juvita Uherský Brod bude  v úterý 25.července od 13:00 do 13:20 hodin prodávat okurky nakládačky, borůvky, meruňky ze Strážnice, brambory ze Znojma, novou cibuli, nový česnek, rajčata, papriky, okurky. Dále nabízí žampiony, hlívu ústřičnou, med a olejové svíčky. Řidič přijímá objednávky na nakladačky na telefonním čísle : 773 000 656.

Drůbežárna Prace bude v pátek 28.července  v 15:15 hod.  prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, husokačeny o váze 2-2,5 kg, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky za 15 Kč/ks.     

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD