Aktuality

Zveřejněno 25. 9. 2023

Hlášení místního rozhlasu 25.9.2023

Proběhne: 25. 09. 2023

Rodina Zelených děkuje všem, kteří se přišli rozloučit a doprovodit pana Zdeňka Zeleného na jeho poslední cestě.    

Ředitelka Základní školy a Mateřské školy Bošovice vyhlašuje mimořádný zápis do Mateřské školy v Bošovicích, který proběhne v úterý 26.září od 15 do 18 hodin v kulturním domě. K zápisu prosím přineste přihlášku, evidenční list a potvrzení od dětského lékaře. Veškeré potřebné dokumenty naleznete na internetových stránkách www.zsbosovice.cz  

Do naší obce přijede ve dnech 26.září a 27.září čistírna peří. Provozní dobu bude mít po oba dva dny od 8 do 18 hodin. Nabízí: čištění peří na počkání, šití prošívaných dek, duchen a polštářů, dodání nové sypkoviny, opravy deštníků, brousí nože, nůžky, nůžky na drůbež, šajby a nože do masových mlýnků.    

Veterinární lékař pan Zámečník oznamuje, že ve čtvrtek 28.září bude v naší obci provádět očkování králíků. Zájemci se mohou nahlásit v samoobsluze u Vašulků.    

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané tvrdé i měkké palivové dřevo s dovozem až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 a 50cm, v akční nabídce mají i suché dřevo k okamžitému topení. Objednávat můžete na telefonním čísle : 739 572 972 nebo na internetových stránkách www.drevohabrovany.cz.    

Obecní Muzeum na faře v Bošovicích zve všechny na ochutnávání marmelád a džemů. Sousedské posezení se bude konat v sobotu 30.září od 15 hodin. Přijďte ochutnat, popovídat, zazpívat nebo jen tak posedět s přáteli u dobrého vína a burčáku.    

Podvalák Bošovice zve všechny na DRAKIÁDU, která se uskuteční v neděli 1.října v 15 hodin na polním letišti v Bošovicích. Občerstvení zajištěno, možnost opékání špekáčků. Za nepříznivého počasí bude akce odložena.   

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD