Aktuality

Zveřejněno 2. 10. 2023

Hlášení místního rozhlasu 2.10.2023

Proběhne: 02. 10. 2023

Zelenina Juvita Uherský Brod bude v úterý 3.října od 13:00 do 13:20 hodin prodávat: konzumní brambory, krouhané zelí, jablka na uskladnění, hrušky, cibuli, česnek, rajčata, okurky, papriky a další ovoce a zeleninu. Dále nabízí žampiony, hlívu ústřičnou, olejové svíčky a med. Řidič přijímá objednávky na brambory na uskladnění a krouhané zelí na telefonním čísle: 773 000 656.  

MUDr. Karbula oznamuje, že během ordinačních hodin je možné se nechat naočkovat proti chřipce.      

Drůbežárna Prace bude ve středu 4.října  v 15:15 hodin prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky za 15 Kč/ks.  

Obecní úřad upozorňuje občany, že dnem 30.září skončil další MESOH rok, kdy se načítaly EKObody za vytříděný odpad.  Prosíme všechny uživatele MESOHU, aby navštívili svůj odpadový účet a zkontrolovali si především počty odevzdaných pytlů, svozy popelnic a odpadový dotazník. Reklamační období je do konce listopadu. Více informací naleznete na internetových stránkách obce, ve zpravodaji nebo na www.mojeodpadky.cz.   

Společnost STAREX s r.o. přijme pracovní sílu na úklid kancelářských prostor a balení zásilek pro e-shop v Nesvačilce. Jedná se o práci na cca 4 hod. denně. Nástup možný ihned. Případné dotazy o nabízené místo rádi zodpoví na tel. č. 737945456 nebo pište na-email: sekretariat@starex.cz.     

Servisního oddělení firmy LABTECH (pobočka Telnice, naproti vlakového nádraží) hledá kolegu/kolegyni na pozici asistent/ka . Náplň práce: vyřizování objednávek náhradních dílů a spotřebního materiálu do výroby a pro zákazníky, fakturace, skladové hospodářství, evidence došlé a odeslané pošty, komunikace s dodavateli a zákazníky. Plný úvazek. Požadavky: SŠ/VŠ (ekonomického nebo technického směru výhodou), znalost MS Office, Angličtina min. B1 (základní komunikativní znalost). Vhodné i pro absolventa. Nástup od října nebo dle dohody. Kontakt: info@labtech.eu, tel. 778 401 920. Více o nabízené pozici na: https://www.labtech.eu/kariera/.          

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané tvrdé i měkké palivové dřevo s dovozem až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 a 50cm, v akční nabídce mají i suché dřevo k okamžitému topení. Objednávat můžete na telefonním čísle : 739 572 972 nebo na internetových stránkách.

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD