Aktuality

Zveřejněno 15. 7. 2016

Mimořádné letní hraní divadla Boleradice

Proběhne: 16. 07. 2016 – 29. 07. 2016

Dobrý den, vážení diváci a příznivci divadla Boleradice 

vloni v listopadu ohodnotila odborná porota přehlídky Popelka Rakovník naši inscenaci Divé Báry jako velmi kvalitní představení a vyslala nás na celostátní přehlídku amatérského divadla Jiráskův Hronov. A protože nejlepší přípravou na representační vystoupení mezi špičkou českého amatérského divadla je vystoupení před domácím publikem, dovoluji si vás tímto pozvat na mimořádné představení Divé Báry v pátek 29. července v 19:30 hod v Divadle Boleradice. V Hronově v Jiráskově divadle pak vystupujeme v neděli v 16:30 a v 19:00 hodin. 

Příští týden ve středu 20. července v Hustopečích uvádíme další reprízu koláže forbín Voskovce a Wericha s písničkami Jaroslava Ježka Jízlivý glosátor. Jste srdečně zváni do společnosti divadla, dobrého vína a cimbálové muziky, to vše navíc v romantických kulisách nádvoří historického domu U Synků. Představení začíná ve 20:30.

V sobotu 16. července ve 20 hodin se ve Vinařském dvoře v Němčičkách uskuteční divadelní představení Audience. V hlavních rolích vystoupí herci Jan Potměšil a Jakub Špalek. Před i po představení bude k dispozici občerstvení z restaurace Barrio Gotico z Kurdějova. Lístky je možné zakoupit v předprodeji do tohoto pátku ve Vinařském dvoře denně od 9 do 18 hodin. Výtěžek z akce bude věnován na pořízení sportovního zařízení pro postižené. Bližší informace na telefonu 774430739. 

Rezervaci vstupenek představení Divé Báry můžete provést na webových stránkách www.boleradice-divadlo.cz nebo hodinu před představením v pokladně divadla. Telefonní číslo v době předprodeje je 723 666 153. Od poloviny srpna na webových stránkách najdete i další podrobnosti o programu divadla v nové sezóně. 

Moc bychom si přáli, abyste se vy, naši diváci, těšili na návštěvy divadla stejně, jako se my těšíme na vás.

Za všechny divadelníky v Boleradicích

Ing. Jiří Janda 

Divadelní spolek bratří Mrštíků

Boleradice 113

691 12 Boleradice

Mob.: +420 724 986 370

Email: info@boleradice-divadlo.cz

www.boleradice-divadlo.cz

DB_logo_grad

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD