Aktuality

Zveřejněno 20. 9. 2019

Infomail IDS JMK 35/2019: Uzavírka na Husově a Pekařské ulici v Brně | Výluka ve Vranově | Přesuny zastávek: V. Pavlovice, Diváky, Vranov, Přibice | Pivní Pouť v Černé Hoře | Den bez aut v Rosicích

Proběhne: 20. 09. 2019 – 30. 09. 2019

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Přinášíme Vám opět přehled změn v dopravě během víkendu a příštího týdne.

Tentokrát není situace až tak kritická. Změn v dopravě není mnoho. V Brně bychom chtěli upozornit na svě související víkendové výluky na Husově a Pekařské ulici. Ve Vranově u Brna nebude možné obsloužit dvě zastávky. V neděli nebude jezdit vlaková linka S33 (Brno: Královo Pole - Hlavní nádraží).

A co o víkendu? V sobotu můžete vyrazit na Pivní pouť do Černé Hory. V příloze posíláme informace, jak se tam dostat nejpohodlněji. V neděli se zase můžete stavit do Rosic, kde odpoledne proběhne akce Den bez aut, na místě bude i náš stánek s informačními materiály.

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 35/2019.

V ČERNÉ HOŘE PIVO VAŘÍ

LIDEM SE TAM DOBŘE DAŘÍ

ZAJEĎTE SI NA SLAVNOSTI

LETOS BUDOU SLAVNÍ HOSTI!

Vyražte v sobotu nebo neděli na Pivní pouť do Černé Hory. Nejlépe se tam z Brna dostanete vlakem S2 do Rájce-Jestřebí, kde bude navazovat autobus 235 do Černé Hory.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

 

 

 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD