Aktuality

Zveřejněno 4. 10. 2019

Infomail IDS JMK 37/2019: Čyři velké turistické akce | Otázky a odpovědi k cestování po železnici od 2020 | Drobné výluky - Brno, Křenová; Lesní Hluboké; Bítov | Oslavte 70 let ČSAD Kyjov

Proběhne: 04. 10. 2019

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Dnešní infomail má mnohem více stran, než je obvyklé. Pořád se něco děje a tento týden a víkend toho bude opravdu dost.

Nejprve několik informací k výlukám. O víkendu a příští týden nás žádné kritické výluky nečekají, ale přesto je třeba si dát pozor - zejména v Brně na ulici Křenové, v Lesním Hlubokém, mezi Bítovem a Vysočany, v Brně Chrlicích a mezi Vranovem a Útěchovem. Podrobnosti najdete v příloze.

O víkendu nás čeká několik velkých turisticko-vinařských akcí především na Slovácku. Na Hodonínsku se koná Pochod slováckými vinohrady. V Kyjově slaví tamní dopravce ČSAD Kyjov 70 let své existence a 60 let městské dopravy v Kyjově, v Hustopečích se konají Burčákové slavnosti a ve Valticích se koná poslední vinobraní na Mikulovsku. Až do neděle lze zajet do Rakouska TURISTBUSEM a pak až zase v dubnu.

Tento týden probíhala velká mediální diskuse o změnách v cestování na železnici v Jihomoravském kraji od ledna 2020. Přinášíme Vám základní informace a v závěru infomailu odpovědi na konkrétní dotazy cestujících.

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 37/2019.

TURISTÉ A VÝLETNÍCI

O VÍKENDU RŮŽOLÍCÍ,

ZAS SE VALÍ DO KRAJE,

KAŽDÝ VÍNEM ROZTAJE:

PO NECHORECH MEZI ŘÁDKY TURISTÉ NÁS PROVEDOU

HISTORICKÉ AUTOBUSY PO KYJOVĚ PROJEDOU

V HUSTOPEČÍCH OTEVŘOU SE BURČÁKOVÉ SLAVNOSTI

NA VALTICKÉM VINOBRANÍ ČEKAJÍ TÉŽ NA HOSTY!

Nezůstaňte o víkendu doma, vyražte na nějakou z turisticko-gastronomických akcí! Naším nejžhavějším tipem je návštěva Kyjova, kde společnost ČSAD Kyjov slaví 70. výročí svého vzniku a 60. let od zahájení městské dopravy v Kyjově. Připraven je bohatý program včetně jízd historických autobusů, které pojedou dokonce zdarma.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

KORDIS JMK, a.s.koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD