Aktuality

Zveřejněno 11. 10. 2019

Infomail IDS JMK 38/2019: Výluka v Brně na Minské ulici | Výluka v Lechovicích | Výluka Tišnov - Nedvědice | Výluka Brno - Zastávka | Putování v Mutěnicích | Výlov Olšovce

Proběhne: 11. 10. 2019 – 15. 10. 2019

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Dnes pro Vás máme dobrou zprávu. Moc výluk na víkend a příští týden nechystáme. Ale přesto je potřeba se na pár drobností připravit: Od soboty do neděle proběhne výluka tramvají v Brně na ulici Minské. Už od pondělka začíná delší výluka autobusů v Lechovicích. Od příští středy po dobu 14 dní budou vlaky mezi Tišnovem a Nedvědicí nahrazeny autobusy. Od příštího čtvrtka na dobu 1 týdne bude probíhat výluka vlaků mezi Brnem a Náměští nad Oslavou.

Přinášíme také zvláštní jízdní řád vlaků, který platí jen jediný den v roce - zrovna tuto sobotu, kdy proběhne v Mutěnicích tradiční Putování slováckým vinohradem,

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 38/2019.

JEŠTĚ SLUNCE NEBEM ZÁŘÍ

PŘÍRODA JE Z BAREV SEN

I KDYŽ DÁVNO NENÍ ZÁŘÍ

POŘÁD NÁS TO TÁHNE VEN.

ZVLÁŠTNÍ VLAK JE PŘIPRAVENÝ

DO MUTĚNIC ODVÉZT VÁS

VÍNO, ZPĚV A TAKÉ ŽENY

POCHODOVAT BUDEM ZAS.

ZA TÝDEN VŠE BUDE JINÉ

ZIMA ZVONÍ NA ZVONEC

SPOLEČNĚ SI VYLOVÍME

JEDOVNICKÝ OLŠOVEC.

Svezte se tuto sobotu zvláštním přímým patrovým expresem z Brna až do Mutěnic na snad poslední velkou podzimní vinařskou akci - Putování slováckým vinohradem. Spíše než putování jde o happening, v němž tisíce turistů spontánně putují po přibližně pětikilometrovém okruhu po mutěnických búdách a mezi sluncem rozzářenými sklizenými vinohrady, zpívají a baví se. Buďte připraveni na davy návštěvníků. Pokud preferujete spíše klidnější prostředí, navštivte v sobotu búdy Šidleny v Miloticích. O týden později už začíná turistická zima. Její příchod tradičně signalizuje výlov rybníka Olšovce v Jedovnicích. Přijeďte se podívat posílenými autobusovými spoji.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

 

Přílohy

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD