Aktuality

Zveřejněno 25. 10. 2019

Infomail IDS JMK 40/2019: Výluka Brno - Joštova | Provoz během svátků a prázdnin | Vynechání vlaků Letovice - Březová | Vynechání Lazaretní u linek 201 a 202

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Dnes pro Vás máme opět dobrou zprávu. O víkendu i příští týden proběhne jen málo výluk. Zato je třeba myslet na to, že v noci ze soboty na neděli se změní čas - ráno můžete spát o hodinu déle, v pondělí je státní svátek, v úterý a středu školní prázdniny - prosím, využijte vyhledávač spojení na www.idsjmk.cz, abyste si Vaše spoje potvrdili.

Během prodlouženého víkendu proběhne větší výluka tramvají v Brně na křižovatce Joštova x Husova. O víkendech až do 30.11. nebudou linky 201 a 202 v Zábrdovicích zajíždět na Lazaretní. Mezi Letovicemi a Březovou budou o víkendu opět některé vlaky nahrazeny autobusy.

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 40/2019.

HROZNOVÁ KOZA LÁKÁ VÁS

VE VRBOVSKÝCH SKLEPÍCH ZMĚNIT ČAS

V SOBOTNÍM EDENU NA ROHU HOJNOSTI

DÁTE SI VEPŘOVÉ MASÍČKO OD KOSTI.

V NEDĚLI POSPÍTE O HOĎKU DÉLE

V PONDĚLÍ V POSTELI ZŮSTAŇTE SMĚLE.

DĚTI SI PROTÁHNOU PRÁZDNINY VÍCE

VEMTE JE DO LESA VYČISTIT PLÍCE.

V sobotu zajeďte s IDS JMK na jih či na sever! Ve Vrbovci slaví vinobraní a v Bystřickém EDENu mají Roh hojnosti se zabíjačkou. Nezapomeňte na změnu času a na pondělní státní svátek. Obchody mají zavřeno, nejedou ani autobusy do shopping parků. Využijte volný čas k výletu! V úterý a ve středu jsou školní prázdniny, nejedou některé spoje.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

KORDIS JMK, a.s.

Přílohy

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD