Aktuality

Zveřejněno 1. 11. 2019

Infomail IDS JMK 41/2019: 14 denní výluka mezi Hrušovany a Znojmem | Výluky: Brno - Ivančice / Mor. Krumlov; Znojmo - Šumná; Břeclav - Mikulov; Brno, Křenová | Dušičkové posily

Proběhne: 01. 11. 2019 – 03. 11. 2019

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Opět Vám posíláme informace o chystaných výlukách a změnách v dopravě, které Vám pomohou, abyste cestovali pohodlněji a klidněji. O víkendu se připravte na nápor cestujících na hřbitovy, DPMB v Brně posiluje tramvaje na Ústřední hřbitov a přímo po Ústředním hřibotově až do neděle bude jezdít zvláštní mikrobusová linka. Tento a příští víkend máme hlášenou tramvajovou výluku na ulici Křenové. Mimo Brno neevidujeme o víkendu žádné změny v dopravě.

Příští týden se však připravte na 4 vlakové výluky. Od pondělí do čtvrtka proběhne výluka mezi Brnem, Ivančicemi a Mor. Krumlovem na lince S41.  V pondělí a úterý bude výluka na lince S81 mezi Znojmem - Šumnou / Grešlovým Mýtem. V pondělí a úterý budou vlaky mezi Mikulovem a Břeclaví rovněž nahrazeny autobusy. Od středy na 14 dní budou vlaky S8 mezi Hrušovany nad Jevišovkou - Šanovem nahrazeny autobusy.

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 41/2019.

SVĚTÉLKA SVÍCÍ MRAZIVOU NOCÍ KMITAJÍ

DUŠIČEK ČAS ZAS PŘIŠEL K NÁM

HŘBITOVNÍ BRÁNY ZÁSTUPY VZPOMÍNEK VÍTAJÍ

TÉ NOCI SNAD NIKDO NECHCE BÝTI SÁM.

Nezapomeňte na svátek všech svatých zajet na hřbitovy zavzpomínat na své blízké! Využijte k cestě posílenou veřejnou dopravu a nekomplikujte si cesty a parkování autem.  

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

 

Přílohy

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD