Aktuality

Zveřejněno 27. 9. 2019

Infomail IDS JMK 36/2019: Víkendová výluka Brno - Vranovice | Přesuny zastávek kvůli hodům a dalším akcím | Víkendová výluka ve Znojmě a Blansku | Zajeďte do Tišnova na hody

Proběhne: 27. 09. 2019 – 30. 09. 2019

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Přinášíme Vám opět přehled změn v dopravě během víkendu a příštího týdne. Tentokrát se víkend nese ve znamení Svatováclavských hodů, v mnoha obcích dochází nejen kvůli nim k přesunům zastávek. V Brně bude výluka tramvají v Pisárkách. Mezi Brnem a Vranovicemi očekávejte již téměř tradiční výluky na lince S3. V Blansku kvůli půlmaratonu a ve Znojmě kvůli opravám komunikací očekávejte také drobné změny v dopravě. Více informací najdete v příloze.

A co o víkendu? V sobotu můžete vyrazit do Tišnova na Svatováclavské hody. A nejen na ně. Chcem Vás upozornit i na zajímavou výstavu o Iránu v místním muzeu (sleva na vstup s jízdenkou IDS JMK 25%) nebo si vyběhnout k rozhledně Klucanina. Můžete jet i na kole. Vlaky z Brna, Králova Pole jezdí každou hodinu a kola přepravují.

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 36/2019.

 

NA SVATÉHO VÁCLAVA HODY V OBCÍCH SLAVÍ

I V TIŠNOVĚ NA NÁMĚSTÍ ZAS SE VŠICHNI BAVÍ.

HODY NEJSOU ALE VŠECHNO, CO V TIŠNOVĚ NAJDETE

NA ROZHLEDNU KLUCANINA JISTĚ RÁDI VYJDETE.

DO MUZEA NA JUNGMANCE NALÁKÁ VÁS VÝSTAVA

CESTOVÁNÍ PO IRÁNU – TO JE AKCE LÁKAVÁ!

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

Přílohy

  • Infomail 2019-36.pdf – PDF, 874 kB

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD