Aktuality

Zveřejněno 8. 11. 2019

Infomail IDS JMK 42/2019: Velká výluka Brno - Vranovice | Výluka v Mikulově | Opět výluka Brno, Křenová | Sametová revoluce v Tišnově + Životem a časem po Bučovicku

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Opět Vám posíláme informace o chystaných výlukách a změnách v dopravě. Tento týden máme dobré zprávy. Výluk moc není. Od pátku 8. 11. až do úterý 26. 11. bude probíhat poměrně komplikovaná výluka mezi Brnem a Vranovicemi. Některé vlaky pojedou o 3 minuty dříve, některé pojedou až o 15 minut později a některé budou nahrazeny autobusy a to i v pracovní dny!  V Mikulově dojde od 10. 11. na 10 dnů ke změně trasy jízdy přes centrum města. Za zmínku stojí pokračující víkendová výluka v Brně na Olomoucké ulici, kde budou tramvaje nahrazeny autobusy X.

Plískanice moc k výletům do přírody nelákají. Co si třeba místo toho zajet do Muzea města Tišnova na výstavu k Sametové revoluci nebo na Bučovický zámek na výstavu Životem a časem po Bučovicku? Navštivte i jiné expozice jihomoravských muzeí. Jako držitelé jízdenek máte v mnoha z nich slevu na vstupném (www.idsjmk.cz/slevy)

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 42/2019.

PŘEDČASNĚ LETOS VÍNO PĚNÍ

MARTINSKÁ HUSA PEČE SE

A RESTAURACE JI PO SETMĚNÍ

SVŮM HOSTŮM SE ZELÍM, KNEDLOU ROZNESE.

I VY, KDYŽ OCHUTNÁTE VÍNA TROŠKU

SVATOMARTINSKÉ BÍLÉ, RŮŽOVÉ I RUDÉ

ZANECHTE DOMA SVOJI DROŽKU

VEŘEJNOU DOPRAVOU CESTA LEPŠÍ BUDE.

Víte, že Svatomartinská vína můžete letos ochutnat s předstihem - už od pátku 8. listopadu? Nepřežeňte chutnání a nezapomeňte, že řídit s alkoholem v krvi není dovoleno! S IDS JMK dojedete prakticky pořád prakticky všude po celém našem krásném kraji.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

KORDIS JMK, a.s.

Přílohy

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD