Aktuality

Zveřejněno 22. 11. 2019

Infomail IDS JMK 43/2019: Výluka Vranovice | Výluka Brno - Vyškov | Výluka Brno, nám. Svobody | Pochod rakouských čertů v Židlochovicích

Proběhne: 22. 11. 2019 – 24. 11. 2019

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

 

Opět Vám posíláme informace o chystaných výlukách a změnách v dopravě. S přicházející zimou jich naštěstí ubývá. Chceme Vás upozornit na 3 nejdůležitější:

O tomto víkendu bude opět pokračovat vlaková výluka mezi Brnem a Vranovicemi. Některé vlaky budou nahrazeny autobusy. Doprava na Pochod rakouských čertů v Židlochovicích tím ale nebude dotčena. Příští týden od úterý do čtvrtka pak proběhne další vlaková výluka mezi Brnem, Vyškovem (a Kojetínem), místo vlaků bude nasazena autobusová doprava. Poslední drobnější výluka pak bude tento víklend v Brně na náměstí Svobody, kudy nepojedou tramvaje 4 a 9.

Další drobné výluky najdete uvnitř Infomailu.

Podrobnosti najdete i na odkazu: Infomail IDS JMK 43/2019.

ŽIDLOCHOVŠTÍ ČERTI ŘÁDÍ

STEJNĚ JAKO PO ROCE

S NIKÝM NEJSOU KAMARÁDI

UŽ TU BUDOU VÁNOCE!

JESTLI ZLOBÍ VAŠE DĚTI

VYRAŽTE TAM NA CHVÍLI

RADOST NA NĚ POHLEDĚTI

KDYŽ JIM ČERTI ZAKVÍLÍ!

 

V sobotu 23. prosince se opět budou v Židlochovicích ženit všichni čerti, zejména ti z Rakouska. Vyjeďte si tam na výlet. Naše rada: Využijte vlaky S3 do Hrušovan u Brna, odkud bude kyvadlová autobusová doprava přímo do centra Židlochovic. Auto nechte doma, není kde zaparkovat. Nejezděte autobusy 505, nebudou posilovány.

_________________________

 

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

 

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

21. 11. 2019

 

 

Přílohy

  • Infomail 2019-43.pdf – PDF, 846 kB
     

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD