Aktuality

Zveřejněno 7. 2. 2020

Infomail IDS JMK 03/2020: Vlaky R13 opět nezastaví v Šakvicích | Výluka Brno - Kojetín / Nezamyslice | Otevřené sklepy v Jaroslavicích

Proběhne: 07. 02. 2020

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

týden se s týdnem sešel a my Vám zase přinášíme informace o změnách v dopravě v příštích týdnech. Dobrou zprávou je, že o víkendu nás žádná výluka nečeká. Zato od pondělí do středy proběhnou dvě. První bude opakovaná výluka v oblasti Šakvic. V této stanici některé vlaky linky R13 nezastaví a cesta do / z Hustopečí a okolních obcí bude možná jen náhradní dopravou přes Zaječí.

Druhou výlukou, která rovněž proběhne od pondělí do středy, se týká linek R8, R12 a S71 na trase Brno - Vyškov - Nezamyslice / Kojetín. V dopoledních hodinách budou vlaky nahrazeny autobusy náhradní dopravy. Upozorňujeme i na další výluky, ale ty proběhnou až v dalším týdnu.

Nezdá se to, ale po delší době nám zase začíná sezóna vinařských akcí. Tentokrát posilujeme autobusy do Jaroslavic u Znojma. Vyražte tam tuto sobotu do otevřených sklepů. Jaroslavice jsou zajímavá obec na hranicích s Rakouskem. Vévodí jí rozsáhlý zámek, bohužel ve špatném stavu.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 03/2020.

 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD