Aktuality

Zveřejněno 14. 2. 2020

Infomail IDS JMK 04/2020: Pozor, jarní prázdniny! | Výluka S3 Kuřim - Kr. Pole | Výluka S82 Znojmo - Retz | Výluka S3 Vranovice - Šakvice | Výstava železničních modelů v Rajhradě

Proběhne: 15. 02. 2020 – 22. 02. 2020

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Už máme polovinu února, zítra je Valentýn a železničáři se opravdu činí. O víkendu a v následujícím týdnu proběhne několik docela významných výluk a změn v dopravě. Přinášíme o nich informace.

 

V prvé řadě myslete na to, že příští týden od pondělí do pátku budou jarní prázdniny a nepojedou vybrané spoje. V Brně se pojede podle prázdninových jízdních řádů.

 

O víkendu budou odřeknuty některé vlaky S3 mezi Kuřimí a Královým Polem. Od 17. až do 23. 2. vždy v dopolední době budou nahrazeny vlaky mezi Znojmem a Retzem náhradními autobusy. Pozor, odjezdy autobusů jsou výrazně dřív než odjezdy vlaků. Od pondělí 17. 2. až do 28.2. budou vybrané vlaky S3 mezi Šakvicemi a Vranovicemi nahrazeny autobusy. A od úterý 18.2. až do 10.3. se mění organizace dopravy na autobusových linkách 105 a 530 v oblasti Brodu nad Dyjí a Pasohlávek, obsluoží Drnholec a naopak v nepracovních dnech (tzn. soboty a neděle) nebudou zajíždět na zastávku Mikulov, žel. st.

 

A co dělat o víkendu? Má být poměrně příjemně a proč tedy nevyrazit na výlet do Rajhradu? Železniční nadšenci tam pro Vás od pátku až do neděle připravili zajímavou výstavu - pel mel od mašinek, vláčků, jízdenek, fotografií, kolejišť a historie železnice v Rajhradě a okolí. Na místě bude i stánek IDS JMK. PřijďteI Podobná akce byla i loni a moc se vydařila. Informaci najdete na konci Infomailu.

__________________________

 

​JÍZDENKY, KOLEJE, MAŠINKY

PRO DĚTI, MAMINKY, TATÍNKY

PŘEDVEDOU NADŠENCI V RAJHRADĚ

VŠE BUDE V PERFEKTNÍ PARÁDĚ.

 

OD PÁTKU AŽ DO NEDĚLE

NA VÝSTAVĚ BUDE SKVĚLE

V SOKOLOVNĚ U NÁDRAŽÍ

KAŽDÝ ZNALEC TAM VYRÁŽÍ!

 

 

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 04/2020.

 

Přílohy

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD