Aktuality

Zveřejněno 21. 2. 2020

Infomail IDS JMK 05/2020

Proběhne: 21. 02. 2020 – 23. 02. 2020

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Únor nám přinesl rekordní teploty. Již minulý týden začaly výluky v dopravě a příští týden budou pokračovat. Dobrou zprávou je, že o víkendu žádnou změnu nechystáme a od pondělí už zase začnou jezdit spoje podle klasických neprázdninových jízdních řádů. Děti budou muset do školy. Přinášíme přehled několika výluk na příští týden. Není jich tolik a skoro nejsou závažné.

Podobně jako v minulých týdnech od pondělí 24. 2. až do pátku 28.2. nebudou vybrané vlaky R13 zastavovat v Šakvicích. Mezi Šakvicemi a Hustopečemi budou nahrazeny autobusy. Navíc trvá výluka i některých vlaků na lince S3.

Od středy do čtvrtka příštího týdne budou dopoledne některé vlaky R8 nahrazeny mezi Brnem, Kr. Polem až Kojetínem autobusy.

Od středy do pátku příštího týdne budou během dne některé vlaky S41 (z Brna do Ivančic nebo Bohutic) nahrazeny autobusy.

A co dělat o víkendu? Navštivte například některou ze zajímavých expozic Muzea Brněnska - s jízdenkou IDS JMK máte slevu na vstupném. Podívejte se do přílohy.

CHCETE SLEVU V AUTOBUSU,

CHCETE JEZDIT JEN ZA PUSU?

JE VŠAK TŘEBA TARIF ZNÁTI

DLE PRAVIDEL SE CHOVATI!

KDO CHCE SLEVU, MUSÍ VĚDĚT,

ŽE PRŮKAZKY MUSÍ SEDĚT.

SENIOR OBČANSKÝ PRŮKAZ NESE,

STUDENT ISIC PROKÁŽE SE.

POTVRZENÍ O STUDIU

NEMÁ VŮBEC ŽÁDNOU PRÁVNÍ SÍLU.

NA NĚJ SLEVA NEPLATÍ

PLNOU CENU ZAPLATÍ.

JAK TO MÍTI JEDNODUŠŠÍ,

MOŽNÁ NĚKDO UŽ TO TUŠÍ! 

JE TO PRO VÁS OTÁZKOU?

SLEVU MŮŽETE DOLOŽIT PRŮKAZKOU!

Při koupi jízdenky i při cestování mějte s sebopu vždy průkaz opravňující ke slevě. Mládež 15 až 18 let a osoby nad 65 let dokládají nárok na slevu vždy občanským průkazem nebo pasem. Studenti 18 až 26 let pak průkazem ISIC nebo oranžovým žákovským průkazem. Nejlepším řešením je vyřídit si průkazku IDS JMK za 30 Kč, kterou můžete slevu též doložit. 

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 05/2020.

 

Přílohy

 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD