Aktuality

Zveřejněno 4. 5. 2020

Hlášení místního rozhlasu 4.5.2020

Proběhne: 04. 05. 2020 – 05. 05. 2020

Sběrný dvůr Bošovice je již otevřen v  normálním provozu ( středy  i soboty). Žádáme občany, aby dodržovali mezi sebou  bezpečné odstupy a  vcházeli  do "Sběrného dvora"  jednotlivě, ne po skupinách.    

Pani Peňázová- Bošovice ,oznamuje občanům, že od 1.5.2020 je otevřen stánek s občerstvením a točenou zmrzlinou. 

SDH Bošovice informují, že v sobotu 9.5.2020 proběhne sběr železného šrotu.Kdo má zájem darovat, nachystejte jej prosím před dům.Pokud z jakýchkoliv důvodů nemůžete nachystat šrot,ale chcete jej darovat, tak si nás můžete zastavit v den sběru nebo kontaktovat předem na tel.čísle 774 552 201 p.Matyáš. Za darované železo předem děkujeme.

Upozorňujeme občany a vlastníky nemovitostí , že do konce měsíce dubna se vybírají poplatky za svoz komunálních odpadů, za psa a hrobové místo (hrob, kolumbárium). Poplatky je možné uhradit bezhotovostně na účet obce, nebo  mimořádně, pouze pondělí a středu, hotově do pokladny obce.

  Pan farář Pavel Buchta oznamuje věřícím, že bohoslužby se budou v kostele sv. Stanislava v Bošovicích prozatím konat jen ve čtvrtek v 18 hod. Dle nařízení vlády ČR je povoleno zúčastnit se bohoslužeb pouze 15 osob, proto doporučujeme věřícím, aby se přednostně páteční bohoslužby zúčastnily pouze rodiny, za které měly být v daném týdnu slouženy mše svaté. Upozorňujeme, že každý přítomný na bohoslužbě musí mít na sobě ochranné prostředky, zakrývající ústa a nos. Při vstupu do kostela bude připravena dezinfekce rukou.  

Soukromý prodejce pan David ze  Zdounek bude prodávat ve čtvrtek, to je 7.5.2020 před OÚ - čerstvá vejce, včelí med, konzumní brambory a želatinové cukrovinky.

Prodejce masa -Jabor Borkovany bude  každé úterý a čtvrtek prodávat před OÚ čerstvé maso a uzeniny. V úterý bude prodej od  12.15 hod. do 12.30 hod. a ve čtvrtek bude prodej dle plánu, to je  od  11.00 hod. do 12.00 hod.

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD