Aktuality

Zveřejněno 11. 9. 2020

Infomail IDS JMK 31/2020: Změny ve výlukách v Břeclavi a mezi Nedvědicí a Bystřicí nad Pernštejnem | Sobotní změny tras v Blansku a ve Vyškově | Zrušení vlaků mezi Brnem a Tišnovem | Výluka na linkách 403 a 404 | Výluka Vídeňská v Brně | Vinařské trip

Proběhne: 11. 09. 2020 – 21. 09. 2020

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

Na tento víkend a příští týden se nám nashromáždilo velké množství změn a výluk v dopravě. Nejsou zásadní, ale je jich moc. Prosím, věnujte jim pozornost.

V Brně upozorňujeme zejména na víkendovou výluku tramvají 2, 5, 6 na ulici Vídeňské. V sobotu na Vyškovsku proběhne tradiční Rallye Vyškov, mění se trasy některých autobusových linek. Rovněž v sobotu proběhne v Blansku kulturní akce „Zažít Blansko jinak“ a běžecké závody. Trasy autobusů tomu budou přizpůsobeny. Od pondělí do pátku budou mezi Kuřimí a Tišnovem zrušeny některé vlaky! Od soboty začne dlouhodobá výluka na linkách 403 a 404 v oblasti Ostopovice - Troubsko. Další změny a výluky najdete v příloze.

Děkujeme Vám, že respektujete nařízení Ministerstva zdravotnictví nosit roušky či jiné krytí úst a nosu ve všech vozidlech veřejné dopravy. Výjimku mají pouze děti do 2 let a řidiči veřejné dopravy, kdy nejsou v přímém kontaktu s cestujícím při jeho odbavení.

Aby vše nebylo tak černé, letos se sice neuskuteční tradiční vinobraní ani ve Znojmě ani v Mikulově, ale zato se podařilo na Znojemsku zorganizovat rozptýlenou akci Vinařské tripy. Na tuto akci ale nepředpokládáme větší posilování spojů. Pokud se chcete vyhnout davům, vyražte do přírody. Celá jižní Morava je pro Vás dostupná s IDS JMK.

Pokud máte děti vysokoškoláky, právě teď jim asi vyřizujete předplatní jízdenky - podívejte se na Kompletní leták ke slevám pro děti, mládež a studenty

LETOS NENÍ VINOBRANÍ COVID VŠEMU PŘÍTRŽ DAL NIC NÁM ALE NEZABRÁNÍ NA PÁLAVU VYJÍT V DÁL.NA OBLOZE SLUNCE ZÁŘÍ SKORO JAKO V ČERVENCI RADOST PLANE Z NAŠICH TVÁŘÍ Z VÍNA ZRUDLÝCH RUMĚNCI.ZA JÍZDENKU PLATÍM KARTOU I PŘEDPLATNÉ NA NÍ MÁM A KDYŽ JEDU SE SVOU PARTOU DOPRAVU SI UŽÍVÁM.

KORDIS JMK, a.s.

 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD