Aktuality

Zveřejněno 9. 10. 2020

Infomail IDS JMK

Proběhne: 09. 10. 2020 – 18. 10. 2020

Vážení cestující, milí čtenáři našeho Infomailu!

 

Opět k Vám do schránky přichází infomail se změnami v IDS JMK na víkend a další dny. Změn je tentokrát poměrně hodně a to jak v Brně, tak i mimo Brno.

 

V prvé řadě je nutné upozornit na mimořádné prodloužení výluky na vlaku S31 mezi Nedvědicí a Bystřicí. Rožná a Věžná budou i o víkendu a možná i v pondělí ráno obsluhovány autobusem přes Bystřici. Od pondělí pak naváže 1,5 měsíce trvající výluka mezi Tišnovem a Nedvědicí. Od úterka na 10 dní budou autobusy nahrazovat vlaky R8, R12 a S71 mezi Brnem a Vyškovem - Nezamyslicemi. Příští týden v některých dnech v dopoledních hodinách také autobusy nahradí některé vlaky na Znojemsku.

 

V Brně nás o víkendu čekají dvě větší výluky - opakovaná výluka tramvají 8 a 10 do Líšně a na Stránskou skálu a výluka v Králově Poli na ulici Husistké, která omezí tramvaje 1 a 6, trolejbusy 30 a autobusy 53 a 84.

 

Využijte poslední možnost návštěvy expozice Muzea Blanenska věnované netopýrům v Moravském krasu. Končí 31. 10. 2020. Držitelé jízdenek IDS JMK mají slevu na vstupném.

 

Elektronické předplatní jízdenky jsou nejlepší cestou k úsporám a klidu při cestování. Vyžkoušejte je na našem webu https://eshop.idsjmk.cz

 

ŠETŘÍME PAPÍR, ŠETŘÍME ČAS

SNIŽUJEME UHLÍKOVOU STOPU

PŘEDPLATNÍ JÍZDENKY ZAS A ZAS

KOUPÍME JEDINĚ V IDS E-SHOPU.

_____________________

 

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz .

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 34/2020.

 

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

08. 10. 2020

 

 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD