Aktuality

Zveřejněno 18. 3. 2022

Hlášení místního rozhlasu 18.3.2022

Proběhne: 18. 03. 2022

MUDr. Lejsková oznamuje, že v pondělí 21.března nebude ordinovat, zastupuje MUDr. Flodrová ve Slavkově u Brna.    

Drůbežárna Prace bude v sobotu 19. 3.  v 15:30 hod. prodávat: roční slepice za 100 Kč, mladé kuřice a chovné kohouty za 210 Kč, krmivo pro nosnice a králíky, vitamínové doplňky, a dále pak vykupovat králičí kožky za 15 Kč/ks.    

Firma JUKKA bude prodávat v pondělí 21. března 2022  v čase  13.30 - 14.15 hodin u Obecního úřadu následující stromky k jarní výsadbě. Jabloně a hrušně i sloupcovité, meruňky, nektarinky, mininektarinky, broskve, rezistentní švestky vhodné na pálení, švestky japonské, ryngle, durancie, třešně, višně, třešňovišně, višně keřové, kdouloně, olivy, moruše bílé, mrazuodolný fíkovník, granátové jablka, bez černý, ziziphus jujuba, roubované ořešáky, keřové a stromkové rezistentní angrešty, keřové a stromkové rybízy černé a červené, stromkové josty, lísky keřové, ostružiny, maliny, malinoostružiny, malinojahody, stolní vinnou révu, kanadské, indiánské a čukotské borůvky, růže keřové i stromkové, rododendrony, azalky, sazenice jahod, brusinky, 3-odrůdový ibišek, samosprašné kiwi, liči, aronie keřové, klematis, pustoryl, dřín jedlý odrůdový, hortenzie, motýlí keře, čilimník  a jiné.  Více informací najdete na letácích ve vašich poštovních schránkách.  

Obecní úřad upozorňuje, že 12.dubna bude v obci prováděno strojní čištění komunikací. Žádáme majitele automobilů, aby v tento den na komunikacích neparkovali.

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD