Aktuality

Zveřejněno 13. 4. 2022

Hlášení místního rozhlasu 13.4.2022

Proběhne: 13. 04. 2022

Obecní úřad upozorňuje občany, že obecní poplatky (za odpady a psa) jsou splatné do konce měsíce dubna.

Pošta Bošovice upozorňuje na změnu vyplácení důchodů. Důchody splatné 16.dubna 2022 budou vyplaceny 14.dubna.  

Pan David ze Zdounek bude ve čtvrtek 14.dubna v době od 9:45 do 10hod před OÚ prodávat: čerstvá vejce, med, jablka, česnek, brambory, cibuli, čalamády, nakládanou zeleninu a želatinové bonbony.  

Jatka Borkovany budou ve čtvrtek 14.dubna v době od 11:30hod před OÚ prodávat čerstvé maso a uzeniny.  

Zubní ambulance Dambořice a Žarošice nebudou od 14.4. do 22.4. ordinovat.

Obecní úřad oznamuje občanům, že v sobotu 16.dubna bude uzavřen sběrný dvůr.    

Kominictví Menšík a Novotný bude ve středu 20.dubna 2022 provádět kontroly a čištění komínů, spalinových cest, čištění spalinových cest u plynových kotlů a revize kotlů na tuhá paliva.. Cena za čištění a kontrolu i se zprávou o provedení kontrol a čištění činí 410,-Kč . Cena revize kotlů na tuhá paliva všech tipů značky VIADRUS činí 800Kč.Zájemci se mohou objednávat na telefonním čísle 778 144 563.     

Firma  KOHAPLANT uskuteční v naší obci prodej ovocných stromků různých druhů a odrůd vypěstovaných z bezvirózního materiálu pro jarní výsadbu. Ovocné dřeviny pocházejí z oblasti   500 m.n.m. Prodávat se budou tyto druhy a odrůdy ovocných dřevin: jabloně, broskve - odrůdy jsou dobře oddělitelné od pecky, švestky - nové kvalitní odrůdy jsou dobře oddělitelné od pecky, tolerantní proti ŠÁRCE švestek, hrušky - letní máslovky, podzimní a zimní odrůdy vhodné pro přímou konzumaci, zavařování a skladování, višně, ringloty, třešně srdcovky, nektarinky, rybíz červený a černý - osvědčené odrůdy vynikající chuti, nenáročné pro pěstování. Speciální zakořeňovací hnojivo, dále angrešt a různé druhy drobného ovoce. Kořeny jsou ošetřeny disperzním gelem zabraňující vysychání. Zájemci si mohou uvedené zboží zakoupit ve středu 20.dubna od 10:40 před OÚ.    

MUDr. Karbula oznamuje, že ve dnech 19.dubna a 20.dubna nebude ordinovat. 19.dubna zastupuje MUDr. Svobodová v Křenovicích, 20.dubna zastupuje MUDr. Pikolon v Šaraticích.    

Společnost VIMPEX GROUP s.r.o. Bošovice  přijme do pracovního poměru zaměstnance na pozici operátor laserového řezání, operátor a seřizovač CNC obráběcích strojů  v provozovně Lovčičky. Zájemci o práci hlaste se na telefonním čísle 601 366 462 nebo na e-mailové adrese lucie.sedlackova@vimpex.cz nebo přímo v sídle společnosti v Bošovicích.  

Domov pro seniory Sokolnice, p. o. , Zámecká 57, hledá na dočasnou výpomoc pracovníka úklidu a dále pracovníka na výpomoc do kuchyně. Nástup možný ihned nebo po dohodě. Vhodné i pro zdatné důchodce. Zájemci se mohou hlásit osobně na adrese firmy, telefonicky na č.: 544 423 151 p. Kopečková nebo e-mailem na adrese kopeckova@domovsokolnice.cz. 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD