Aktuality

Zveřejněno 15. 6. 2022

Hlášení místního rozhlasu 15.6.2022

Proběhne: 15. 06. 2022

Jatka Borkovany budou ve čtvrtek 16.června v době od 11:30hod před OÚ prodávat čerstvé maso a uzeniny.      

Firma ASN HAKR Brno s. r. o. oznamuje, že hledá do svého týmu posilu na pozici dělnice ve výrobě v Újezdu u Brna. Požadujeme manuální zručnost, spolehlivost a samostatnost. Nabízíme jistotu stabilního zaměstnání, příspěvek na stravování, příspěvek na důchodové připojištění a příjemné prostředí. Vaše životopisy zasílejte na emailovou adresu jarosova@hakrbrno.cz nebo volejte na 775 415 042.    

Drůbežárna Prace bude ve čtvrtek 16.června v 15:30 hod. prodávat: roční slepice, mladé kuřice a chovné kohouty,  krůty, brojlerová kuřata, káčata a housata krmivo pro nosnice a králíky, vitamínové doplňky,  a dále pak vykupovat králičí kožky za 15 Kč/ks.      

MUDr. Karbula oznamuje , že ve čtvrtek 16.června nebude ordinovat. V akutních případech zastupuje MUDr. Pikolon v Šaraticích.    

Firma SMART TECHNIK a.s. se sídlem v Újezdu u Brna přijme do hlavního pracovního poměru zaměstnance do kovovýroby s řidičským oprávněním skupiny B. Pracovní náplní bude rozvoz výrobků a pomocné práce v kovovýrobě. Požadujeme zodpovědnost, pracovitost a samostatnost. Uchazeči se mohou hlásit na tel.č. 544 422 210 nebo emailem na adrese info@smarttechnik.cz

Firma Elektro Spáčil nabízí v měsíci červnu slevu až 2000Kč na veškeré chladničky a mrazničky. Dále nabízí slevu 15% na lednice a mrazničky značky Concept. Akce platí do vyprodání zásob. Bližší informace na prodejně.   

MUDr. Lejsková oznamuje, že od 13.června do 27.června nebude ordinovat. V akutních případech zastupuje MUDr. Flodrová ve Slavkově u Brna.      

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD