Aktuality

Zveřejněno 20. 6. 2022

Hlášení místního rozhlasu 20.6.2022

Proběhne: 20. 06. 2022

Obecní úřad oznamuje, že z technických důvodů nebyl dokončen svoz odpadů. Popelnice, ze zbývající části obce, budou vyvezeny zítra tj. v úterý 21.června.    

Firma ASN HAKR Brno s. r. o. oznamuje, že hledá do svého týmu posilu na pozici dělnice ve výrobě v Újezdu u Brna. Požadujeme manuální zručnost, spolehlivost a samostatnost. Nabízíme jistotu stabilního zaměstnání, příspěvek na stravování, příspěvek na důchodové připojištění a příjemné prostředí. Vaše životopisy zasílejte na emailovou adresu jarosova@hakrbrno.cz nebo volejte na 775 415 042.    

Firma SMART TECHNIK a.s. se sídlem v Újezdu u Brna přijme do hlavního pracovního poměru zaměstnance do kovovýroby s řidičským oprávněním skupiny B. Pracovní náplní bude rozvoz výrobků a pomocné práce v kovovýrobě. Požadujeme zodpovědnost, pracovitost a samostatnost. Uchazeči se mohou hlásit na tel.č. 544 422 210 nebo emailem na adrese info@smarttechnik.cz

Firma Elektro Spáčil nabízí v měsíci červnu slevu až 2000Kč na veškeré chladničky a mrazničky. Dále nabízí slevu 15% na lednice a mrazničky značky Concept. Akce platí do vyprodání zásob. Bližší informace na prodejně.    

MUDr. Lejsková oznamuje, že do 27.června nebude ordinovat. V akutních případech zastupuje MUDr. Flodrová ve Slavkově u Brna.

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD