Aktuality

Zveřejněno 22. 6. 2022

Hlášení místního rozhlasu 22.6.2022

Proběhne: 22. 06. 2022

Jatka Borkovany budou ve čtvrtek 23.června v době od 11:30hod před OÚ prodávat čerstvé maso a uzeniny.  

SDH Bošovice všechny srdečně zve na RYBÍ POCHUTINY OD HASIČŮ. Pojďte se pobavit a posedět v přátelské atmosféře a to v sobotu 25.června od 14 hodin  u hasičské zbrojnice. Občerstvení zajištěno: kapr, pstruh a makrela z udírny či grilu, alko i nealko nápoje. Na všechny se těší místní hasiči.  

Paní Zonygová oznamuje, že do 8.července je knihovna uzavřena.  

SK Bošovice zve všechny občany a sportovní fanoušky na Oslavu výročí 90.let fotbalu v Bošovicích, které se uskuteční v sobotu 25.června od 14 hod na místním hřišti. Program: od 14 hod - výstava pohárů a trofejí v kabinách, od 15:30 hod přátelské utkání SK Bošovice staří páni - Velké Hostěrádky staří páni, od 17 hod přátelské utkání SK Bošovice - Dambořice. Občerstvení zajištěno.    

Firma ASN HAKR Brno s. r. o. oznamuje, že hledá do svého týmu posilu na pozici dělnice ve výrobě v Újezdě u Brna. Požadujeme manuální zručnost, spolehlivost a samostatnost. Nabízíme jistotu stabilního zaměstnání, příspěvek na stravování, příspěvek na důchodové připojištění a příjemné prostředí. Vaše životopisy zasílejte na emailovou adresu jarosova@hakrbrno.cz nebo volejte na 775 415 042.    

Firma SMART TECHNIK a.s. se sídlem v Újezdu u Brna přijme do hlavního pracovního poměru zaměstnance do kovovýroby s řidičským oprávněním skupiny B. Pracovní náplní bude rozvoz výrobků a pomocné práce v kovovýrobě. Požadujeme zodpovědnost, pracovitost a samostatnost. Uchazeči se mohou hlásit na tel.č. 544 422 210 nebo emailem na adrese info@smarttechnik.cz

Firma Elektro Spáčil nabízí v měsíci červnu slevu až 2000Kč na veškeré chladničky a mrazničky. Dále nabízí slevu 15% na lednice a mrazničky značky Concept. Akce platí do vyprodání zásob. Bližší informace na prodejně.    

MUDr. Lejsková oznamuje, že do 27.června nebude ordinovat. V akutních případech zastupuje MUDr. Flodrová ve Slavkově u Brna.    

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD