Aktuality

Zveřejněno 3. 8. 2022

Hlášení místního rozhlasu 3.8.2022

Proběhne: 03. 08. 2022

Jatka Borkovany budou ve čtvrtek 4.srpna v době od 11:30hod před OÚ prodávat čerstvé maso a uzeniny.

SK Bošovice všechny srdečně zve na „Letní noc“, která se uskuteční v pátek 5.srpna od 20 hodin. Hraje DJ Boris, občerstvení zajištěno.

Klub vinařů Bošovice zve všechny přátele vína na „Letní posezení u vína“, které proběhne v sobotu 6.srpna od 14:00 hodin na Domku vinařů, Dolní Chaloupky 41. K ochutnání víno, občerstvení zajištěno.

Farní společenství z Bošovic si Vás dovoluje pozvat na tradiční pouť, kterou pořádá tuto neděli 7.srpna v dopoledních hodinách v poutním kostele v Žarošicích. Autobus bude přistaven u zastávek v 9:30 hodin, přibližný návrat je ve 13 hodin.  

Kamenictví  GAMAR  přijímá  zakázky, které budou zhotoveny ze skladových materiálů, za ceny před nadcházejícím zdražením. Nabízí: zhotovení nových  žulových pomníků,  opravy  jak terasových, tak žulových starších pomníků včetně základů, sekání, zlacení a stříbření nápisů, výměnu rámů, podstavců a prodej všech náhrobních doplňků. Objednat můžete na tel. 776 333 797, nebo si domluvit osobní schůzku.      

Zubní ambulance v Dambořicích i Žarošicích je do 12.srpna uzavřena.      

MUDr. Karbula oznamuje, že do 15.srpna neordinuje. Sestra bude v ordinaci přítomna od 8.srpna do 12.srpna. Po dobu dovolené zastupuje MUDr. Svobodová v Křenovicích.    

Divadlo Boleradice připravilo pro své diváky a příznivce mimořádné představení Kulhavý mezek aneb Výbuch na jičínském zámku před odjezdem na přehlídku Jiráskův Hronov. Představení se koná ve středu 3.srpna v 19:30 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD