Aktuality

Zveřejněno 29. 8. 2022

Hlášení místního rozhlasu 29.8.2022

Proběhne: 29. 08. 2022

Mateřská škola Bošovice oznamuje, že informační schůzka pro rodiče dětí, navštěvujících mateřskou školu, se uskuteční v úterý 30.srpna v 16 hodin v mateřské škole. Dostavte se, prosím, bez dětí.    

Vodovody a kanalizace Vyškov oznamují občanům, že ve dnech 30.srpna až 6.září budou provádět odečty vodoměrů. Pokud nemáte přístupný vodoměr, nechejte, prosím, lístek se stavem vodoměru na viditelném místě.    

Obecní knihovna v Otnicích je do 31.srpna z důvodu dovolené uzavřena.     

Mateřská škola Bošovice oznamuje, že svůj provoz zahajuje ve čtvrtek 1.září v 6:30 hodin. Na všechny děti se těší kolektiv MŠ Bošovice.

Základní škola Bošovice oznamuje, že slavnostní zahájení školního roku proběhne ve čtvrtek 1.září v 8 hodin v ZŠ Bošovice. Prvňáčci přijdou s aktovkou, žáci ostatních ročníků bez aktovek. Školní jídelna i družina budou v provozu od 2.září.      

Papouščí zoo Bošovice zve všechny na ornitologický den, který se uskuteční 3.září od 8 do 10 hodin. Sraz účastníků je u zadního vchodu pod akáty. Bude probíhat kroužkování volně žijících ptáků, dozvíte se informace o jejich životě, migraci, výzkumu a ochraně. Účastníci budou mít poté vstup do zoo zdarma.  

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD