Aktuality

Zveřejněno 31. 8. 2022

Hlášení místního rozhlasu 31.8.2022

Proběhne: 31. 08. 2022

Vodovody a kanalizace Vyškov oznamují občanům, že do 6.září provádí odečty vodoměrů. Pokud nemáte přístupný vodoměr, nechejte, prosím, lístek se stavem vodoměru na viditelném místě.    

Mateřská škola Bošovice oznamuje, že svůj provoz zahajuje ve čtvrtek 1.září v 6:30 hodin. Na všechny děti se těší kolektiv MŠ Bošovice.    

Základní škola Bošovice oznamuje, že slavnostní zahájení školního roku proběhne ve čtvrtek 1.září v 8 hodin v ZŠ Bošovice. Prvňáčci přijdou s aktovkou, žáci ostatních ročníků bez aktovek. Školní jídelna i družina budou v provozu od 2.září.  

Jatka Borkovany budou ve čtvrtek 1.září v době od 11:30hod před OÚ prodávat čerstvé maso a uzeniny.      

Řeznictví - uzenářství Dohnálek z Dambořic bude ve čtvrtek 1.září od 14:00 do 14:15 u Obecního úřadu prodávat čerstvé maso a uzeniny vlastní výroby.    

Zubní ambulance Dambořice a Žarošice jsou od 1.září do 9.září uzavřeny.

Papouščí zoo Bošovice zve všechny na ornitologický den, který se uskuteční 3.září od 8 do 10 hodin. Sraz účastníků je u zadního vchodu pod akáty. Bude probíhat kroužkování volně žijících ptáků, dozvíte se informace o jejich životě, migraci, výzkumu a ochraně. Účastníci budou mít poté vstup do zoo zdarma.  

Otničtí zahrádkáři zahajují provoz v moštárně od soboty 3.září 2022. Lisovat se bude každou sobotu od 7,30 hod. do 11,00 hod. až do odvolání. Dovezte čisté, umyté ovoce a nádoby na šťávu a výlisky. Cena za litr šťávy je 6,-Kč. Na vaši návštěvu se těší zahrádkáři.      

Klub seniorů Dambořice Vás zve na výstavu květin nazvanou "Řekni to květinou". Výstava se koná v Katolickém domě v Dambořicích v neděli 4.září 2022 od 13 do 18 hodin. Občerstvení zajištěno: káva, zákusky, alko i nealko nápoje. Vstupné dobrovolné.  

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD