Aktuality

Zveřejněno 2. 9. 2022

Hlášení místního rozhlasu 2.9.2022

Proběhne: 02. 09. 2022

Vodovody a kanalizace Vyškov oznamují občanům, že do 6.září provádí odečty vodoměrů. Pokud nemáte přístupný vodoměr, nechejte, prosím, lístek se stavem vodoměru na viditelném místě.      

Společnost VERITAS spol. s r.o. oznamuje, že v sobotu 3.září bude prodávat burčák na statku v Bošovicích. Prodej burčáku proběhne od 9.00 do 15.00 hod. Současně bude možné ochutnat a koupit si lahvová BIO vína a hroznový mošt vyrobený firmou VERITAS.    

Zubní ambulance Dambořice a Žarošice je do 9.září uzavřena.    

Moravané z Bošovic zvou všechny v sobotu 3.září od 10:00 hodin na turnaj v nohejbalu, který se uskuteční v areálu Hájek. Od 18:00 hodin hraje bošovský DJ Samer písničky na přání. Možnost dát si teplý oběd, občerstvení zajištěno.    

Papouščí zoo Bošovice zve všechny na ornitologický den, který se uskuteční 3.září od 8 do 10 hodin. Sraz účastníků je u zadního vchodu pod akáty. Bude probíhat kroužkování volně žijících ptáků, dozvíte se informace o jejich životě, migraci, výzkumu a ochraně. Účastníci budou mít poté vstup do zoo zdarma.    

Otničtí zahrádkáři zahajují provoz v moštárně od soboty 3.září 2022. Lisovat se bude každou sobotu od 7,30 hod. do 11,00 hod. až do odvolání. Dovezte čisté, umyté ovoce a nádoby na šťávu a výlisky. Cena za litr šťávy je 6,-Kč. Na vaši návštěvu se těší zahrádkáři.      

Klub seniorů Dambořice Vás zve na výstavu květin nazvanou "Řekni to květinou". Výstava se koná v Katolickém domě v Dambořicích v neděli 4.září od 13 do 18 hodin. Občerstvení zajištěno: káva, zákusky, alko i nealko nápoje. Vstupné dobrovolné.  

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD