Aktuality

Zveřejněno 11. 11. 2022

Hlášení místního rozhlasu 11.11.2022

Proběhne: 11. 11. 2022

Obecní úřad oznamuje, že v sobotu 12.listopadu bude sběrný dvůr uzavřen.  

Starosta a zastupitelé obce všechny srdečně zvou na Martinský jarmark, který se uskuteční v sobotu 12.listopadu od 8 hodin.  

Klub vinařů Bošovice zve všechny přátele vína na „Ochutnávku mladých vín“, která proběhne v sobotu 12. listopadu od 10:00 hodin na Domku vinařů, Dolní Chaloupky 41. Připraveno bude: degustace vín, svařené víno, venkovní posezení. Všechny srdečně zvou členové Klubu vinařů Bošovice.    

Bošovští stárci ve spolupráci se spolkem Podvalák si Vás dovolují pozvat na Martinské hody.  V sobotu od 20 hodin se na Vás budou všichni těšit v Sokolovně na večerní zábavě za doprovodu kapely dechové hudby Ištvánků.  V neděli od 11 hodin proběhne v kostele sv. Stanislava mše, od 14 hodin půjde průvod obcí a následně od 16 hodin bude v Sokolovně dětská zábava.    

Otničtí zahrádkáři oznamují, že poslední moštování jablek bude v sobotu 12.listopadu v době od 7.30 hod., poslední příjem ovoce je v 11 hod.    

Otničtí zahrádkáři Vás zvou na UKÁZKU ŘEMESEL A RUČNÍCH PRACÍ a to v sobotu 12.listopadu od 9 do 15 hod. v dělnickém domě v Otnicích. Těšit se můžete na vánoční dekorace a dekorace z papíru, hodinky a jabloneckou bižuterii, keramiku, kosmetiku, čaje a koření, zdravou výživu, koláče, perníčky, trubičky, ovčí sýry, uzeniny a další.  Vstupné je dobrovolné.  

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD