Aktuality

Zveřejněno 1. 3. 2023

Hlášení místního rozhlasu 1.3.2023

Proběhne: 01. 03. 2023

MUDr. Karbula oznamuje, že do 10.března nebude ordinovat. Sestra bude přítomna. V akutních případech zastupuje MUDr. Svobodová v Křenovicích.  

Pan David ze Zdounek bude ve čtvrtek 2.března v době od 9:45 do 10hod před OÚ prodávat: čerstvá vejce, med, jablka, česnek, cibuli a brambory.

Obecní úřad oznamuje občanům, že v pátek 3.března a v sobotu 4.března budou probíhat každoroční odečty stavů plynoměrů (a to od všech dodavatelů plynu) k pravidelnému vyúčtování. Prosíme o zpřístupnění plynoměrů a zamčených plynových skříněk.   

Jatka Borkovany budou ve čtvrtek 2.bžezna v době od 11:30hod před OÚ prodávat čerstvé maso a uzeniny.

Řeznictví a uzenářství Dohnálek z Dambořic bude ve čtvrtek od 15:15 do 15:45 hodin u Obecního úřadu prodávat čerstvé maso, uzeniny a zabijačkové speciality vlastní výroby. 

Společnost STAREX hledá pro provozovnu stavebnin v Nesvačilce referenta obchodu a skladníka. Nástup možný ihned. Bližší informace na tel. č. 721 758 466. Životopis můžete zasílat na e-mail : sekretariat@starex.cz  

Kamenictví PIETRA nabízí možnost objednávky na veškeré kamenické práce se zimní slevou až 30 %. Firma nabízí: návrh, výrobu a montáž nových pomníků, renovaci stávajících pomníků, sekání a obnovu nápisů, prodej a montáž náhrobních doplňků. Poradit, popřípadě objednat, si můžete za každého počasí v pátek 3.března od 9.30 do 10.00hod. na místním hřbitově.  

Základní škola Bošovice ve spolupráci s Obecním úřadem Bošovice vyhlašuje IX. dobročinný antikvariát. Otevřený bude v budově obecního úřadu v Bošovicích 7., 8. a 9.března od 14 do 17 hodin. Knihy zde můžete koupit za 10,-Kč/ks. Knihy a časopisy můžete také darovat a to od 27.února do 6.března. Zanechat je můžete pod stříškou OÚ. Výtěžek z prodeje bude věnován na potřeby školy. 

Obec Bošovice všechny srdečně zve na DOBROVOLNICKOU BRIGÁDU, která se bude konat v sobotu 4.března od 7:30 hodin. Čistit se bude cesta k hájence a doporučené pomůcky jsou: sekery, nůžky na větve a hrábě. Drobné občerstvení zajištěno. Všem dobrovolníkům děkujeme!  

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD