Aktuality

Zveřejněno 10. 3. 2023

Hlášení místního rozhlasu 10.3.2023

Proběhne: 10. 03. 2023

Zubní ambulance v Dambořicích  a Žarošicích je  do 15.března uzavřena.    

Do naší obce přijela čistírna peří. Otevřeno bude mít v sobotu 11.března od 8 do 18 hodin. Čistí peří na počkání, šije prošívané deky, duchny, polštáře, dodává novou sypkovinu, opravuje deštníky a prodává nové, brousí nože, nůžky, nůžky na drůbež i šajby do masových mlýnků.  

Vodovody a kanalizace Vyškov oznamují občanům, že do 17.března probíhají odečty vodoměrů. Pokud nemáte vodoměr přístupný, nechte, prosím, jeho stav na viditelném místě.     

Drůbežárna Prace bude v sobotu 11.března  v 15:15 hod. prodávat: kuřice a kohouty různých barev za 250Kč, roční slepice za 120Kč krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky za 15 Kč/ks.    

Moravané z Bošovic Vás zvou na 3.ročník soutěžní ochutnávky gulášů ,, Bošovský Kotlík", který se koná v sobotu 11.března od 13 hodin na Hájku v Bošovicích, guláše se budou vydávat od 13 hodin, v 15 hodin vystoupí zpěvák a bavič z televize Šlágr Franta Uher z Lanžhota a celým dnem vás bude provázet nová hudební skupina z Bošovic hrající Tremp-folk-world music, kapela ,,UjdeTO" , akce se koná za každého počasí, všichni jsou srdečně zváni.    

Obecní úřad oznamuje, že v týdnu od 13.března do 17.března nebude možné uhradit místní poplatky v hotovosti na pokladně obecního úřadu. Dále budou omezeny služby evidence obyvatel, czech POINTu a ověřování. Děkujeme za pochopení.    

Paní Zonygová oznamuje, že v pátek 17.března bude knihovna uzavřena.  

Firma JUKKA bude prodávat v pondělí 20. března od 13:30 do 14:15 hodin u Obecního úřadu v Bošovicích   následující stromky k jarní výsadbě. Jabloně a hrušně i sloupcovité, meruňky, nektarinky, broskve, rezistentní švestky vhodné na pálení, švestky japonské, švestkomeruňky, ryngle, durancie, třešně, višně, višně keřové a zakrslé, třešňovišně, kdouloně, jedlé kaštany, olivy, moruše bílé, mrazuodolný fíkovník, granátové jablka, ziziphus jujuba, roubované ořešáky, keřové a stromkové rezistentní angrešty, keřové a stromkové rybízy černé, červené a bílé, stromkové a keřové josty, ostružiny, maliny červené a černé, malinojahody, rakytník, stolní vinnou révu, kanadské, indiánské a čukotské borůvky, růže keřové, rododendrony, azalky, sazenice jahod, brusinky, 2-odrůdový ibišek, samosprašné kiwi, aronie keřové, klematis, dřín jedlý odrůdový, hortenzie, motýlí keře, čilimník, zakrslý bambus, šeřík keřový a jiné.  Více informací najdete na letácích ve vašich poštovních schránkách.   

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD