Aktuality

Zveřejněno 15. 3. 2023

Hlášení místního rozhlasu 15.3.2023

Proběhne: 15. 03. 2023

 Hlášení místního rozhlasu 15.3.2023

Proběhne: 15. 03. 2023

Lékárna U Školy v Újezdě u Brna bude v pátek 17.3.2023 z technických důvodů zavřená.

MUDr. Lejsková oznamuje, že od 20.3. - 21.3.2023 nebude ordinovat. V akutních případech zastupuje MUDr. Flodrová ve Slavkově u Brna. 

Řeznictví - uzenářství Libor Dohnálek z Dambořic bude ve čtvrtek od 15:15 do 15:45 u Obecního úřadu prodávat čerstvé maso, uzeniny a zabijačkové speciality vlastní výroby.

PENNY Újezd u Brna přijme ihned lidí na hlavní pracovní poměr hlavně na pokladnu tak i na vybalovaní zboží 150kč na h pro více informaci u vedoucí prodejny.

Pan David ze Zdounek bude ve čtvrtek 16.března v době od 9:45 do 10hod před OÚ prodávat: čerstvá vejce, med, brambory, jablka, cibuli a česnek.

Jatka Borkovany budou ve čtvrtek 16.března v době od 11:30hod před OÚ prodávat čerstvé maso a uzeniny.  

Zubní ambulance v Dambořicích  a Žarošicích je  do 15.března uzavřena.    

Vodovody a kanalizace Vyškov oznamují občanům, že do 17.března probíhají odečty vodoměrů. Pokud nemáte vodoměr přístupný, nechte, prosím, jeho stav na viditelném místě.     

Obecní úřad oznamuje, že v týdnu od 13.března do 17.března nebude možné uhradit místní poplatky v hotovosti na pokladně obecního úřadu. Dále budou omezeny služby evidence obyvatel, czech POINTu a ověřování. Děkujeme za pochopení.    

Paní Zonygová oznamuje, že v pátek 17.března bude knihovna uzavřena.  

Firma JUKKA bude prodávat v pondělí 20. března od 13:30 do 14:15 hodin u Obecního úřadu v Bošovicích   následující stromky k jarní výsadbě. Jabloně a hrušně i sloupcovité, meruňky, nektarinky, broskve, rezistentní švestky vhodné na pálení, švestky japonské, švestkomeruňky, ryngle, durancie, třešně, višně, višně keřové a zakrslé, třešňovišně, kdouloně, jedlé kaštany, olivy, moruše bílé, mrazuodolný fíkovník, granátové jablka, ziziphus jujuba, roubované ořešáky, keřové a stromkové rezistentní angrešty, keřové a stromkové rybízy černé, červené a bílé, stromkové a keřové josty, ostružiny, maliny červené a černé, malinojahody, rakytník, stolní vinnou révu, kanadské, indiánské a čukotské borůvky, růže keřové, rododendrony, azalky, sazenice jahod, brusinky, 2-odrůdový ibišek, samosprašné kiwi, aronie keřové, klematis, dřín jedlý odrůdový, hortenzie, motýlí keře, čilimník, zakrslý bambus, šeřík keřový a jiné.  Více informací najdete na letácích ve vašich poštovních schránkách.    

Firma Elektro Spáčil nabízí v novém letáku mnoho vyrobků za akční ceny a navíc kolo slev, kde si každý zákazník může vytočit slevu až 100%. Přijďte zkusit štěstí. Bližší info na prodejně.

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD