Aktuality

Zveřejněno 12. 5. 2023

Hlášení místního rozhlasu 12.5.2023

Proběhne: 12. 05. 2023

Soukromý prodejce z Vacenovic bude v pondělí 15.května od 9 do 9:30 hodin prodávat: jablka golden a jonagold za 15 – 20Kč/kg.  

V pondělí 15.května  bude z důvodu opravy  na vodovodním řádu přerušena dodávka vody a to od 08:00 do 14:00 hodin. Jedná se o část ulic Lipová, Nová, U Parku a Dolní. Cisterny budou rozmístěny na viditelném místě. Dotčené domácnosti dostanou do schránek upozornění.    

Žáci dramatického kroužku Vás srdečně zvou na krátké divadelní představení ČERT A KÁČA, které zahrají v pondělí 15.května v 16:30 hodin na farní zahradě v Bošovicích.      

Otničtí zahrádkáři pořádají v sobotu 13.května od 9 do 15 hod. před Základní školou tradiční JARNÍ PRODEJNÍ VÝSTAVU, kde nabídnou sazenice, semena, letničky, skalničky, trvalky, kaktusy, hnojiva, postřiky a jiné. Děti si mohou v tvořivé dílničce vyrobit ke Dni matek dárek pro maminku. Současně proběhne také před Základní školou DEN PRO KLIMA. Získáte praktické rady jak na úspory v domácnosti a zároveň přispět ke zlepšení stavu klimatu.  Nebude chybět ukázka výroby biouhlu a jeho využití pro zahrádkáře. Současně vás zveme na FÉROVOU SNÍDANI.  Přijeďte v sobotu 13.května na farní zahradu v Otnicích. Vezměte s sebou lokální nebo fairtradové dobroty a přijďte piknikovat na podporu pěstitelů a pěstitelek ve světě!  Pozvěte i své kamarády a ukažte svůj zájem o Fair trade. 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD