Aktuality

Zveřejněno 18. 9. 2023

Hlášení místního rozhlasu 18.9.2023

Proběhne: 18. 09. 2023

MAS Slavkovské bojiště ve spolupráci s obcí Bošovice upozorňuje na nekalé praktiky některých prodejců fotovoltaických elektráren, které se v poslední době šíří obcemi. V rámci dotace Nová zelená úsporám Light máte nárok nejen na fotovoltaický ohřev teplé a užitkové vody, ale též další opatření zateplení (jako je např. výměna oken či vchodových dveří). Jakékoli nabídky můžete bezplatně konzultovat s pracovníky MAS Slavkovské bojiště na tel. čísle 605 544 153 nebo s obcí. MAS nabízí také vyřízení samotné dotace Nová zelená úsporám Light a konzultace nabídek zcela zdarma. Prosíme, nepodepisujte unáhleně žádné smlouvy bez toho, aniž byste si firmu dostatečně neprověřili, popř. nezkonzultovali, na co máte nárok.      

Drůbežárna Prace bude v úterý 19.září  v 15:15 hodin prodávat: mladé kuřice a kohouty, roční slepice, brojlerová kuřata, káčata, krmivo pro drůbež a králíky, vitamínové doplňky a dále pak vykupovat králičí kožky za 15 Kč/ks.    

Taneční klub Infinity Dance Team v Újezdu u Brna otevírá nové kurzy pro dospělé. Vybrat si můžete z párových tanců klasické taneční, které budou probíhat každou středu od 8 do 9 večer, pro ženy potom nabízíme nově orientální tanec, fit dance nebo kondiční trénink. Konkrétní časy, přihlášení a další informace naleznete na www.infinitydance.cz.      

Obec Bošovice oznamuje občanům, že svoz tříděného odpadu proběhne mimořádně v pondělí 25.září. V pátek 22.září se tříděný odpad svážet nebude. Děkujeme za pochopení.   

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD