Aktuality

Zveřejněno 5. 1. 2024

Hlášení místního rozhlasu ze dne 5.1.2024

Proběhne: 05. 01. 2024

 Stížnosti na parkování. Před zastávkou autobusu na ulici Vrchní pravidelně stojí několik automobilů. Nejen, že porušují zákon o silničním provozu, ale navíc znemožňují otočení školního autobusu. Řidiči si stěžují především na čas otáčení školního autobusu každý den v 7 hodin ráno. Špatným parkováním se snižuje bezpečnost silničního provozu, proto žádáme o ohleduplnost. Nejvíce stížností na parkování evidujeme na vrchní zastávce na točně, dále na křižovatce nad bytovkami v ulici Vyhlídka a před základní školou na přechodu pro chodce. Žádáme vás o správné parkování. 

Tříkrálová charitativní sbírka. V sobotu 6. ledna 2024 proběhne v naší obci Tříkrálová sbírka pro potřeby Charity Hodonín. Skupinky koledníků vás doma navštíví odpoledne od 14. hodin. Děkujeme za vaši přízeň.   

Pozvánka na Tříkrálový koncert v kostele. V neděli 7.ledna v 16 hodin proběhne v kostele svatého Stanislava v Bošovicích Tříkrálový koncert cimbálové muziky Aldamáš z Rožnova pod Radhoštěm a Ženáčů z Bošovic. Všichni jsou srdečně zváni. 

Sdružení kominíků a topenářů Bude provádět v naší obci v PÁTEK dne 19.1. požadované kontroly a čištění komínů dle zákonu č. 34/2016 Sb. za 450 Kč, čištění plynových kotlů za 450 Kč a revize kotlů na tuhá paliva za 1 100 Kč. Dále nabízí vložkování a frézování komínů. Zájemci se mohou objednat telefonicky na telefonním čísle: 608 748 989.  

Obecní úřad oznamuje občanům, že od 3.1.2024 do dovolání budou omezeny služby Czech POINTU a ověřování z důvodů nemoci. Děkujeme za pochopení. 

Zpět na seznam aktualit

Kam dál?

ÚŘAD